Leveringen

Bestellingen worden verzonden via Bpost Parcel.  De levering aan huis wordt gegarandeerd binnen de 48 uur na bestelproces. Bestelproces  bestaande uit – (registratie van bestellingen, verwerking, inpakken en voorbereiding voor verzending). Behalve wanneer er een product niet voorradig is. Dan wordt bestelling verzonden binnen 2 weken.  Als  het/de ontbrekende product(en) toch niet geleverd zijn binnen 2 weken, krijgt u dat/die artikel(en) automatisch terug betaald. Leveringen gebeuren van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u.  Als u niet thuis bent op het moment van aanbieding krijgt u een bericht in de bus dat uw pakket in het dichtstbijzijnde Bpost parcelshop ligt.  Daar ligt het 14 dagen ter beschikking.  Het is ook mogelijk om een ander afleveradres op te geven, bijvoorbeeld werkadres.

Indien er producten niet meer te verkrijgen zijn wordt er contact met u opgenomen. Gelieve uw spambox na te kijken indien u geen e-mail hebt ontvangen.

De koper is verantwoordelijk voor alle informatie die hij met het oog op de levering aan de verkoper verschaft bij het plaatsen van een bestelling.  Biopurus kan in geen geval worden aangesproken voor het feit dat de verkochte goederen niet of niet tijdig konden worden geleverd, wanneer blijkt dat de coördinaten van de geadresseerde door de klant niet correct werden ingevoerd.